Kebab jest zdrowym pożywieniem – w myśl zasady „co cię nie zabije, to cię wzmocni”
Czy wiesz że, :
-Daje ci możliwość sprawdzenia, jak smakuje gówno bez konieczności jego jedzenia.
-Jest doskonałym źródłem bakterii, wirusów i grzybów.
-Zapewnia świeży oddech przez minimum 24 godziny.
-Jest jednym z mięsnych dań (obok parówek), które nie zawiera mięsa.
-Kupując porcję kebabu twój organizm otrzymuje 0,01% dziennego zapotrzebowania na składniki odżywcze, czyli tyle co jeden papieros.
-Kebab jest jedyną ekologiczną potrawą, ponieważ wszystko co w nim jest pochodzi z recyklingu.
-Kebab jest daniem naukowym tzn. został wymyślony po to by sprawdzić czy sierść, racice, kości, bebechy i ich zawartość są zdatne do spożycia przez człowieka. Jest to wkład amerykańskich naukowców w walkę z głodem.
-Kebab może zawierać śladowe ilości „majonezu” gościa z budki, co może wywołać wymioty i bóle brzucha po zorientowaniu się co to dokładnie jest.
"A może frytki do tego?"
Czy wiesz że, :
-W Częstochowie znajduje się największe w kraju zagłębie frytkowe.
-Największa inwestycja Lęborka to popularne w Egipcie frytencje.
-Tłuszcz do smażenia frytek jest wymieniany raz na 10 lat. Z tego powodu produkcja i sprzedaż frytek Europejczykom i Amerykanom uważana jest przez terrorystów za broń masowego rażenia skuteczniejszą od ataków samobójczych.
-Frytki są jedynym sposobem aby sprzedać dwa ziemniaki w cenie dwóch kilogramów.
-Niektórzy ludzie spożywają frytki ze słodkich ziemniaków – solenie ich skutkuje wymiotami, napadami szału, opętaniem przez szatana, utratą narządów rozrodczych, wymioty, sny o żelkach Haribo w kształcie bezmózgiego cyklopa, zmiana w Mothmana, pojawienie się dodatkowych par oczy i rąk, łysienie, nagła zmiana w muflona, niekontrolowana chęć skakania przez balkon i wyrastanie dodatkowych palców, brak wymowy głoski „r” .
-Podczas smażenia frytek istnieje ryzyko wylania gorącego oleju na drewnianą podłogę, a przez to całkowite spalenie domu.
-Przed gotowaniem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem kucharzem lub swoim żołądkiem gdyż każde niewłaściwe stosowanie oleju zagraża twojemu życiu lub zdrowiu.